Termeni si conditii


(1) Introducere

Accesul și utilizarea acestui site web și a produselor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui site web (colectiv, „Serviciile”) sunt supuse următorilor termeni, condiții și notificări („Termenii serviciului”). Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, așa cum poate fi actualizat de noi din când în când. Ar trebui să verificați această pagină în mod regulat pentru a observa orice modificare pe care am adus-o Termenilor și condițiilor.

(2) Interdicții

Nu trebuie să folosiți greșit acest site web. Nu veți comite sau încuraja o infracțiune; transmite sau distribuie un virus, troian, vierme, bombă logică sau orice alt material care este rău intenționat, dăunător din punct de vedere tehnologic, cu încălcarea încrederii sau în vreun fel ofensator sau obscen; hack în orice aspect al Serviciului; date corupte; provoacă enervare altor utilizatori; încalcă drepturile de proprietate ale oricărei alte persoane.

(3) Condiții de vânzare

Prin plasarea unei comenzi vă oferiți să achiziționați un produs și să faceți obiectul următorilor termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.

(a) Contractul nostru
Când plasați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare care confirmă primirea comenzii dvs.: acest e-mail va fi doar o confirmare și nu va constitui acceptarea comenzii dumneavoastră. Numai acele bunuri enumerate în e-mailul de confirmare trimis în momentul expedierii vor fi incluse în contractul format.

(b) Prețuri și disponibilitate
În timp ce încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site web sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare în prețul oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa despre aceasta cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de a vă reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula.

(c) Plata
La primirea comenzii dvs. o vom expedia imediat după confirmarea plății.

(d) Livrare
Putem expedia mărfuri în majoritatea țărilor. Unele țări sau regiuni nu pot furniza.

(4) Declinarea răspunderii

Materialul afișat pe acest site web este furnizat fără nicio garanție, condiție sau garanție cu privire la acuratețea acestuia.

(5) Variație

În orice moment și fără notificare, vom avea dreptul, la discreția sa absolută, de a modifica, elimina sau modifica Serviciile și / sau orice pagină a acestui site web.

(6) Invalidități

Dacă o parte a Termenilor și condițiilor nu este aplicabilă (inclusiv orice dispoziție în care ne excludem răspunderea față de dvs.) aplicabilitatea oricărei alte părți a Termenilor și condițiilor nu va fi afectată de toate celelalte clauze care rămân în vigoare și efect.

(7) Plângeri

Operăm o procedură de tratare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să soluționăm litigiile atunci când apar pentru prima dată, vă rugăm să ne informați dacă aveți plângeri sau comentarii.

(8) Renunțare

Dacă încălcați aceste condiții și nu luăm măsuri, vom fi în continuare îndreptățiți să ne folosim drepturile și căile de atac în orice altă situație în care încălcați aceste condiții.

(9) Întregul acord

Termenii și condițiile de mai sus constituie întregul acord al părților și înlocuiesc orice acorduri precedente și contemporane dintre dvs. și noi.

(10) Restricții de serviciu

Putem restricționa serviciile și beneficiile clienților la care are dreptul sau putem impune condiții în care acestea vor fi puse la dispoziție. Se pot lua măsuri în următoarele circumstanțe:

(a) Dacă se depășesc nivelurile de utilizare rezonabile

(b) În cazul în care un client se comportă în mod amenințător sau abuziv față de personalul sau agenții noștri

(c) Dacă un client a declarat în mod fals că are dreptul la servicii la care nu are dreptul.
(11) Returnează

(a) Dacă te răzgândești
Aveți dreptul să vă anulați comanda înainte ca mărfurile să fie expediate.

Pentru o rambursare completă, mărfurile nu trebuie să fi fost utilizate, trebuie să fie revendibile și să fie însoțite de orice accesorii, plus cutia originală și ambalajul.

(b) Dacă Bunurile sunt defecte
Aveți dreptul să respingeți bunurile care sunt de calitate nesatisfăcătoare, care nu sunt adecvate scopului sau nu conform descrierii și să primiți o rambursare integrală. Acest drept este limitat la 15 zile de la data la care ați primit marfa.