GARANȚII ȘI TESTARE

Aici la baterie-ro.com înțelegem bateriile și că uneori nu funcționează așa cum sunt destinate. Toate bateriile pe care le comercializăm au ​​o garanție extinsă, ceea ce face alegerea sigură și convenabilă dacă cumpărați pentru prima dată, faceți upgrade sau pur și simplu înlocuiți bateria existentă.

Cu acești câțiva pași vă puteți ajuta să diagnosticați dacă bateria dvs. va fi testată de departamentul nostru de garanție.

  1. Vă rugăm să verificați dacă bateria intră în contact corect cu laptopul.
  2. Vă rugăm să instalați noua baterie pe un alt laptop compatibil sau să utilizați un alt adaptor original compatibil pentru a încărca noua baterie pentru a verifica dacă bateria este în regulă sau nu.
  3. Vă rugăm să încercați să actualizați versiunea BOIS sau să modificați opțiunile de alimentare.
  4. Vă rugăm să încercați să verificați dacă există unele programe care să împiedice notebook-ul dvs. să utilizeze bateriile de pe piață.

Vă rugăm să instalați noua baterie în modul corect. Utilizarea laptopului cu adaptor deconectat până când laptopul se oprește singur. Apoi utilizați adaptorul original pentru a încărca noua baterie timp de 24 de ore. Vă rugăm să efectuați acest proces de încărcare și descărcare de mai multe ori

Măsurați timpii de încărcare, pentru a afla că primește suficientă încărcare.
Uită-te la încărcătorul în sine, se pare că se încălzește.
Bateria pare umflată / miroase după o încărcare?
Dacă ați încercat cele de mai sus și încă mai simțiți că doriți să ne contactați pentru rezervarea bateriei pentru testare, departamentul nostru de garanție vă va ajuta cu plăcere în acest sens. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail service@baterie-ro.com și faceți următoarele:

Notați numărul dvs. unic de referință al garanției, pe care va trebui să îl păstrați și citați pentru referințe viitoare.
Dacă aveți un încărcător, asigurați-vă că bateria este complet încărcată înainte de a o trimite. Acest lucru va accelera procesul și ne va permite să evaluăm cererea dvs. mai rapid.
Pachetați cu atenție bateria, amintind să includeți numărul dvs. de referință unic și trimiteți la:
Așteptați să vă contactăm. Ne propunem ca bateria să fie testată în termen de trei zile lucrătoare, cu toate acestea, vă rugăm să acordați până la o săptămână pentru ca noi să vă întoarcem, deoarece ar putea fi nevoie de timp suplimentar pentru testare.