LIVRARE, RETURĂRI ȘI ANULĂRI

Livrarea se poate face la orice adresă, atâta timp cât adresa la care este înregistrat cardul de plată este, de asemenea, prezentă pe comandă. Toate livrările trebuie să fie semnate pentru (cu excepția articolelor trimise prin poștă și care sunt suficient de mici pentru a fi plasate în cutia dvs. poștală). Vă rugăm să vă asigurați că păstrați chitanța însoțită de bunurile dvs.

În timp ce trebuie depuse toate eforturile rezonabile pentru a menține până la orice dată de livrare, baterie-ro.com nu va fi răspunzătoare pentru pierderile, costurile, daunele sau cheltuielile suportate de client sau de orice altă persoană sau companie care rezultă direct sau indirect din orice defecțiune pentru a respecta orice dată estimată de livrare.

Livrare Standard

Toate comenzile plasate cu livrare standard vor ajunge în 5 – 20 de zile lucrătoare. Nu livrăm și nu expediem la sfârșit de săptămână sau la sărbătorile legale. Orice comenzi plasate după ora 14:00 vineri și în weekend vor fi expediate luni.

baterie-ro.com va selecta cel mai potrivit transportator pentru bunurile dvs. Aceasta înseamnă că livrarea dvs. poate ajunge în mai multe loturi pentru a vă asigura că comanda dvs. este transportată în cel mai bun mod posibil.

Forță majoră
baterie-ro.com nu va avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice eșec la livrarea bunurilor pe care le-ați comandat sau pentru orice întârziere în acest sens sau pentru orice deteriorare sau defect al bunurilor livrate care este cauzat de orice eveniment sau circumstanță dincolo de controlul său rezonabil.

Se intoarce
Dacă trebuie să returnați un produs achiziționat de la baterie-ro.com, aveți la dispoziție 30 de zile lucrătoare pentru a face acest lucru. Mărfurile returnate trebuie să fie în stare de revânzare și orice bunuri sau accesorii care însoțesc produsul returnat trebuie să ne revină și la noi.

Bunurile trebuie, de asemenea, returnate cu cutia originală, ambalajul și accesoriile lor.

În cazul în care returnarea se datorează unor piese lipsă sau defecte, vom oferi o rambursare sau o înlocuire completă, cu condiția să fim conștienți de aceasta în termen de 10 zile lucrătoare.

Orice rambursare, care se datorează unei defecțiuni sau a unui alt defect, va include o rambursare a taxei de livrare aplicabile.

Dacă doriți să returnați produsul, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări:

service@baterie-ro.com

Această politică de returnare nu vă afectează drepturile legale.

Anularea comenzilor
Puteți să vă anulați comanda înainte de expediere, fără a se percepe nicio penalitate de cost și creditarea integrală a contului dvs. dacă s-au încasat deja sume. Contactați-ne pe service@baterie-ro.com